Riktig godt nytt år.

2016 er snart historie og vi ser alle frem til ett nytt og spennende 2017.

Siden vi er en national MC-klubb, med medlemmer spredt over hele landet, så kan det være vanskelig å finne tilhørighet i klubben. Men via vår FB-gruppe og ikke minst våre egne web-sider, skal det være enkelt å få svar på det vi eventuelt lurer på rundt V-max’n.

 

Forumet på våre egne sider har etter facebook’s inntog kommet litt i skyggen. Men her finnes fortsatt veldig mye bra stoff, og ett enkelt søk her kan gi svar på veldig mange spørsmål rundt V-max’n. Våre egne web-sider vil fortsatt bestå. Nytt stoff blir lagt ut om det kommer inn noe fra våre medlemmer. Forøvrig vil det bare være en opplysnings-kanal hvor nye medlemmer ønskes velkommen.

 

I året som har gått har det vært mange hyggelige sammenkomster på Mortens kro. Det er østlands-regionen som har størst «V-max tetthet», og hvor det er enklere å kunne treffes en gang i blant.

Nordic V-max meet (NVM) gikk av stabelen i Sverige i år, og hvor Norge var representert som største nasjon. Veldig vellykket, og vi håper på stort engasjement i 2017 også, hvor treffet arrangeres i Danmark. (27-30 juli).

Årsmøtet i NVK ble i 2016 lagt til Lillestrøm i forbindelse med «Oslo Motor Show» på Norges varemesse. Også denne gangen rundt 30 tilreisende medlemmer, med godt humør, og nye MC-historier.

 NVM Sverige 1 2016

I 2017 er MC-messa igjen lagt til Lillestrøm (10-12 mars). Denne gangen vil klubbens stand blir tonet betraktelig ned, men det kommer til å bli ett stand i ett eller annet format, med noen få V-maxer. Nærmere info kommer.

Klubbens 20-års jubileum skal markeres, og flere forslag til hvordan det blir arrangert har vært luftet, og vi satser på å lande i løpet av januar med ett opplegg rundt dette.

 

NVM blir i 2017 arrangert i Danmark i slutten av juli. Vi håper at vi også denne gangen er godt representert, og mange er allerede i gang med planlegging av turen. Og som tidligere annonsert, så kan også 20-års jubiléet til NVK bli arrangert i forbindelse med NVM i Danmark. Påmelding til NVM blir annonsert på nyåret en gang, så hold dere oppdatert på Nordic’s egne sider:

www.nordicvmaxmeet.com

I Danmark til sommeren blir Tor’s hammer overrakt vår formann Bent Bones, som ett symbol på at vi er neste nordiske nasjon som arrangerer NVM. Det er som kjent allerede bestemt lagt til Bjerkvik i nord-Norge. 

Tradisjonen tro avslutter vi årets sesong med ett årsmøte, eller høstfest som mange kaller det. Siden denne sammenkomsten går på rundgang mellom sør, midt og nord-Norge, så er det denne gangen midt, eller nord-Norge sin tur. (Blir det «Nord», så blir det med innbakt hvalsafari og «hval-garanti» )

 

Bruk forumet vårt og våre FB-sider, og start planleggingen til neste års NVM allerede nå.

Riktig godt nytt år fra alle oss i styret.