Julelunch på Mortens kro

Stein(ST1) er jammen flink og i dag Lørdag 17. desember fikk han 15 av klubbens medlemmer til å slutte å tenke på juleforberedelser og samles til en uformel julelunch på Mortens Kro i Skedsmo.

171216Mortenskro 

Erik holdt en fin tale og takket Stein for hans gode hjelp med å finne drømmesykkelen, og som seg hør og bør ble det delt ut gullmedalje til ST1.

 171216SteinErik

 Vi benyttet muligheten til å snakke sammen om deltagelsen på MCmessa, hvor Wille jobber med en avtale med arrangøren som høres lovende ut. Mere informasjon om dette kommer seinere. 

 

Den store snakkisen ble årets jubileum, hvor og hvordan vi skal gjøre dette. Flere spennede alternativ ble luftet som feks. å ta feiringen på Kiel-ferga i forbindelse med NVM i Danmark, eller å finne et sted med mulighet for overnatting, god mat og konsertscene på Østlandet.
Vi ble enige om at alle skal tenke seg om og ev søke etter egnet lokale/fasiliteter og melde dette til en i styret så snart som mulig. I etterkant ser jeg at vi styret bør få forslag inn til behandling seinest 15. januar slik at ikke tiden løper fra oss i denne saken. 

Juleønsker fra Jens-Petter