Kategori: Historie

Treffplass 2022 Nordic Vmax meet

Hei Alle MAX-ere.

Neste gang Norsk Vmax klubb skal arrangere NVM, så ønsker vi å få til ett skikkelig treff på Østlandet. Du tenker kanskje at dette er i tidligste laget? Slettes ikke min venn. Plassen skal velges og vi regner med at det kommer mellom 150 og 200 sykler hvis utviklingen fortsetter. Dette krever en plass hvor vi kan være mange. Overnattingsmulighetene burde være gode, med både hytte/hotell og campingmuligheter. Siden vi forventer at såpass mange kommer vil det måtte bookes tidlig for å sikre at vi finner et godt egnet sted. Det er viktig at vi ikke splitter opp treffet med flere lokasjoner for besøkende, da det erfaringsmessig legger en demper på arrangementet. Hvis vi definerer nedslagsområdet til å være Max 20-25 mil fra Oslo, som har gode muligheter til Ride-outs og andre aktiviteter så bør vi vel ha gode muligheter til å finne et godt egnet sted?

Vi regner med at det er flere medlemmer som kjenner til steder hvor et arrangement som dette kan gjennomføres.

Vi oppfordrer derfor alle som vet om et sted å gjøre en rekognosering og finne ut et par ting om «sin treff-plass» - tilgjengelighet i overgangen mellom Juli/August -2022 uke 29 (16-19) eller 30 (28-31) overnattingsmuligheter Hotellrom / Hytter – Teltmuligheter – Parkeringsmuligheter.  De forslagene vi får inn vil bli sjekket ut og styret vil komme med forslag ut fra mottatte treff-plasser på neste årsmøte slik at vi får et treff som vi alle kan være stolte av.

Styret er avhengig av innspill fra våre medlemmer og det er mange av oss på Østlandet. Kom med Innspill, og ikke vær beskjeden - skap engasjement rundt «DIN TREFF-PLASS»

Forslag med informasjon om «DIN TREFF-PLASS», samt URL – (link til stedet) kan sendes til Ole Johnny og tas imot med takk. Epostadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Dele

Årsmøte 2018

Årsmøte 2018
Kategori: Historie

Det inviterers til årsmøte den 27/10-2018 kl 18:00 på Thon Hotel Arena, Lillestrøm

Saker til behandling

1. Valg av møteleder

2. Årsberetning

3. Regnskap

4. Valg

Årsmøtet starter 18:00 i et av møterommene på hotellet

21:00 er det booket bord på hotell restauranten til middag.

Dele

Fotokonkurranse 2017

Fotokonkurranse 2017
Kategori: Historie

Fotokonkurranse 2017

I år kjører vi en fotokonkurranse, hvor vi på sensommeren peremierer de beste bildene i 2 kategorier:

1: "Årets V-max bilde". Det tenger ikke nødvendigis å være den kuleste/fineste sykkelen, men det beste bilde av en V-max. Med eller uten personer på bildet.

2: "Årets Vmax In Action". Det må være en Vmax i bevegelse. Gjerne tatt på en dragstripe, på en landevei, en

...
Dele