Bling til nye VmaxEtter at jeg etterlyste sake om den nye Vmaen, så kom # 80 Tornd Sjøli på banen. Ikke visste jeg at han var en heldige eier av en, men sånn er det. Trond har funnet en side med bla. kule carbon deler fra Moto-Works.JP som man kan staøsje opp sykkelen med. Her er siden.

Under kan du lese et utdrag av mailen fra Tornd inklusive lese mer om den nye Vmaxen hans og annen nyttig info:

 

Jepp kom over en på finn seint i fjordsommer, den var gått bare 1745km, og tidligere eier hadde kjøpt masse stash: 2 vindskjermer, bøyle bak med "backrest" og bagsjebrett, orginale sidevesker, depot-støtte foran og bak og Star-Vmax overtrekk.

Eneste negative er at han hadde sagd over skilt-festet for å få skiltet høyere opp, og nærmere bakskjermen, og det er ikke særlig pent gjort...!

Det er en fantastisk maskin!! Og syns den også gir mye den samme gamle Vmax-følelsen, men uten svaiing i svingene ;-)

Har lagt ut en liten historie om den nye Vmaxen min her.

Er ikke så mye stoff nei, det meste er vel å finne her på http://www.starvmax.com der de blant annet har elektroniske duppeditter som skal lure fartssperra, og føleren for exupventilen for de som vil ha helt åpen eksos som foreksempel denne siden. Ellers er det en medlem på Starvmax-forumet som har lagd en eksoskollektor han kaller for "the X-pipe"

Det som finns av orginalt ekstrautstyr ligger jo ute på de amerikanske Yamaha/Star-sidene

Du må hilse alle kjendte!! Vi sees! om ikke før på Dagali!

PS: Har INGEN planer om å selge gammel-Max'n, får se om det heller blir ett langtids oppussingsprosjekt.
Men har jo også en XS 650 som var tenkt som det ;-)

Trond S